SNS: Odsustvo ljudskosti Ðilasovih


IZVOR: Tanjug - 16.11.2019 | 13:46


Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke (SNS) ocenio je danas da je paradoks da o političkom ekstremizmu i netoleranciji govore predstavnici opozicionog lidera Dragana Ðilasa koji su mesecima unazad upravo demonstrirali nasilje nad političkim neistomišljenicima.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Đilas

- Podsećanja radi, upravo su Dragan Ðilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Marko Bastać i ostali Ðilasovi plaćenici pozivali na silovanje predsednice Vlade, vešanje predsednika Republike, pretili i prebijali novinarke, upadali sa motornim testerama u RTS, nazivali novinarke koje im nisu po volji prostitutkama, čupali saobraćajne znakove i maltretirali radnike gradskih preduzeća - kaže se u saopštenju beogradskih naprednjaka.

Ističe se da je "svakako najmonstruoznije od svega što su pokazali da se ne libe da stavljaju plastične kese na glavu i bičuju čak i sopstvene kumove ako im se nađu na putu", a da pretnje nisu zaobišle ni sudije, tužioce, glumce i pevače, profesore i sportiste.

U saopštenju se ističe da je "odraz odsustva bilo kakve ljudskosti je današnje naslađivanje zdravstvenim problemima predsednika Srbije", koji je, kako je saopšteno, prebačen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.