SPS: Boška nerviraju sve bolji predsednikovi rezultati


IZVOR: Republika - 06.11.2019 | 10:00


Gradska organizacija SPS Beograda, najoštrije osuđuje sinoćne ispade vulgarnosti i primitivizma Boška Obradovića, jednog od lidera tzv.opozicije, koji je ponovo demonstirao svoju bahatost ispred Javnog servisa Radio televizije Srbije.

Foto: ST/D. KADIĆ

Boško Obradović sinoć ispred RTS

Saopštenje SPS prenosimo u celosti:

- Pored već viđenih uvreda i pretnji novinarima, zastrašivanja političkih neistomišljenika, sinoć je javni govor Boška Obradovića dobi novu dimenziju besmisla kroz pozivanje na linč i progon šefa države. To je nezabeležen slučaj u jednoj demokratskoj zemlji.

Ništa od onoga što smo čuli od samozvanog lidera nije ni suvislo ni razumno. Naprotiv, izgovoreno je u histeriji i neskrivenoj mržnji prema predsedniku Aleksandru Vučiću, prema njegovoj politici, njegovim idejama i rezultatima rada. Sve njih zajedno, okupljene u Savezu za Srbiju, mnogo nervira što predsednik Vučić i ministar inostranih poslova Dačić, iz dana u dan ostvaruju sve bolje rezultate i otvaraju vrata budućnosti za Srbiju i njene građane.
 
I što je još važnije, na dobrom smo putu da ostvarimo obećanja data srpskom narodu i svim građanima Srbije, da će se živeti još bolje i da je Srbija odmakla u reformama koje će je uvesti u porodicu razvijenih naroda.

Deleći takvu viziju razvoja i iskreno se boreći za budućnost naše zemlje i naroda, Socijalistička pratija Srbije daje bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću, Dačiću i našoj koaliciji - zaključuju socijalisti.