(VIDEO) ĐILAS KONAČNO PRIZNAO: Član moje stranke je palio Vesićevu knjigu!


IZVOR: Republika - 31.10.2019 | 11:39


Nakon snimka koji je otkrio da Dragan Đilas stoji iza paljenja knjige Gorana Vesića, i sam lider Saveza za Srbiju priznao je danas na konferenciji za medije da je knjigu palio član njegove stranke.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Đilas

Đilas je priznao da je čovek koji je palio knjigu član njegove stranke, ali je rekao da mu ne zna ime i da će ga naknadno dostaviti novinarima, kao i da će, uprkos tome, on ostati član SSP.

Osim toga, na istoj konferenciji, predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas prikazao je snimak na kome se čuje da član predsedništva SSP Branko Miljuš traži od ljudi da ne pale knjigu ispred galerije Progres, tokom promocije književnog dela zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Prema rečima lidera SSP, iz snimka koji je prikazivao Miljuša da je palio Vesićevu knjigu izvukli su tonski zapis, na kome se jasno čuje da on upravo govori suprotno.

Paranoični Đilas, koji svojim akcijama poziva na nasilje i rušenje pravnog poretka, pronašao je naravno i "glavne krivce", ne nudeći nikakve dokaze protiv svojih političkih protivnika, kao što ih nije nudio i nikada do sada...

- Film je naručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a napravljen je u kuhinji Bebe Popovića - kazao je Đilas.

A ko je naručio paljenje knjige? U čijoj kuhinji se to kuvalo?