Što je babi milo... Đilasovci uveliko dele funkcije: Marinika premijer, Roćko ministar policije?!


IZVOR: Republika - 30.10.2019 | 18:45


Botovi Đilasovog Saveza za Srbiju uveliko dele funkcije! Naime, Tviterom poslednjih dana kruži kompletan spisak buduće vlada na čijem čelu bi trebalo da bude dokazana preletačica Marinika Tepić.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/www.twitter.com/printscreen

Marinika Tepić

Pored Tepićeve, prema zamisli Đilasovih sledbenika u novoj vladi trebalo bi da se nađu i bivši načelnik UKP i nerazdvojni drugar šefa surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta - Rodoljub, u narodu poznatiji kao Roćko - Milović, koji bi trebalo da bude ministar policije.

Prema ovom spisku, na mestu ministra rada i socijalnih pitanja pripalo bi Jovu Bakiću, poznatom po tome što je u više navrata prizivao revoluciju i "plutanje leševa Savom i Dunavom".

Da je reč o ekipi koja je skupljana sa "koca i konopca", pokazuje i izbor ministra pravde, pošto je to mesto "rezervisano" za sudiju Miodraga Majića, koji se proslavio oslobađanjem takozvane "gnjilanske grupe", jezive skupine šiptarskih silovatelja i ubica.

Foto: www.twitter.com/printscreen

Nemaju ni 2 odsto u biračkom telu

Da šarada bude kompletna tu je i Srbijanka Turajlić za koju je predviđeno da bude ministarka obrazovanja, dok je akademiku Dušanu Teodoroviću "ostavljeno" mesto ministra saobraćaja i infrastrukture (vidi sliku). 

Ono što, međutim, zagovornici ove i ovakve vlade nisu na društvenim mrežama objasnili je to kako misle da je formiraju kada imaju mizernu podršku u glasačkom telu, i kada je, bar deo njih, najavio da će bojkotovati izbore.