Marković osudio napade na Bajagu, Bregovića, Jezdića i Joksimovića: Šire mržnju prema svakoj javnoj ličnosti koja im nije po volji


IZVOR: Republika - 29.10.2019 | 10:57


Narodni poslanik SNS Aleksandar Markovic rekao je da smo ovih dana svedoci ponovnog napada na određene javne ličnosti koje su ostavile duboki trag u našoj kulturi. Čitajući tvit akademika Dušana Teodorovića u kome se napada Momčilo Bajagić Bajaga, Marković je rekao da je u pitanju pretnja slavnom umetniku.

Foto: Srpski telegraf

Aleksandar Marković

- Dokle više sa targetiranjem, dokle više sa crtanjem mete na čelu, dokle više sa napadima na javne ličnosti i ne samo javne ličnosti već na sve one koji se usude da kažu da ne žele da im N1, Danas i ostali nameću mišljenje i obrazac ponašanja - pitao je Marković.

Marković je istakao da se pripadnici tzv. elite iživljavaju nad onima koji ne pristaju da mrze nekoga samo zato što to nalažu N1, Danas, Nin, Vreme i ostali.

On je naglasio da mu je neprihvatljiva politika širenja mržnje prema svakoj javnoj ličnosti koja im nije po volji, navodeći primere Nenada Jezdića, Gorana Bregovića, Željka Joksimovića, a sada i Momčila Bajagića Bajage.