SNS se pita: Otkud Đilasovi huligani u skupocenom džipu?!


IZVOR: Republika - 26.10.2019 | 14:55


Srpska napredna stranka već je nekoliko puta upozoravala kako pristalice Dragana Đilasa ometaju radnike gradske čistoće da obavljaju svoj posao.

Foto: Promo foto

Danas se novi incident dogodio na deponiji Vinča, pri čemu su pristalice lidera Stranke slobode i pravde došli u skupom vozilu čija cena premašuje 100000 evra.  Zbog najnovijeg incidenta SNS se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"Bahati članovi Đilasovog Saveza po ko zna koji put su ometali, uznemiravali i sprečavali radnike Gradske čistoće da rade svoj posao, ovoga puta na deponiji Vinča.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje napad Đilasovih huligana, koji konstatno zastrašuju radnike Gradske čistoće, i pita Đilasa i predstavnike SzS odakle im novac za preskupe automobile.

Istine radi, Đilas je na deponiju Vinča poslao svoje huligane u zatamnjenom džipu, "G klase", čija vrednost je preko 100 hiljada evra, koji su zastrašivali i maltretirali radnike.

Svim građanima je jasno da su simbol politike Dragana Đilasa upravo zatamnjeni, preskupi i besni džipovi, zarađeni pljačkom građana Srbije, a nasilje, vređanje i maltretiranje jedino što nude građanima Srbije" - stoji u saopštenju SNS-a.