Brutalan odgovor Majiću: Odluka je uvredljiva za roditelje koji su izgubili decu, zagrlite vašu dečicu, ukoliko ih imate!


IZVOR: Republika - 19.09.2019 | 06:45


Posle, malo je reći, šokantne odluke Apelacionog suda da oslobodi učinioca krivičnog dela obljuba sa detetom srpska javnost se uzburkala, a sudija Apelacionog suda Miodrag Majić sada je otišao korak dalje, pa je pokušao da opravda takvu odluku i da pod velom demokratije opravda izopačeno ponašanje!

Foto: Tanjug

Miodrag Majić

Majić je na Tviteru reagovao na tekst Vanje Macanović advokatice i članice Autonomnog ženskog centra, napisavši da svako komentarisanje sudije na neku odluku treba da izostane.

 

 

Ubrzo je usledio brutalan odgovor!

Profesor srpskog jezika i književnosti u vlasotinačkoj školi Jelena Đokić koja je poznata po tome da organizuje tribine o bezbednosti dece u saradnji sa fondacijom "Tijana Jurić" napisala je sledeće:

- "To je jedna od povlastica života u demokratiji". Zagrlite Vašu dečicu, ukoliko ih imate, i nemojte o povlasticama. Odgovor je ciničan i uvredljiv za one koji saosećaju sa roditeljima koji su izgubili mogućnost da zagrle svoju - bile je jasna.