(FOTO) Specijalni zadatak: Đilasove perjanice u ulozi đubretara


IZVOR: Republika - 17.09.2019 | 18:59


Da iza besramne blokade Rektorata u Beogradu stoji minorna srpska opozicija iz Saveza za Srbiju postalo je jasno kada su predsednik DS Zoran Lutovac, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i lider Dveri Boško Obradović posetili studente koji su nasilno ograničili kretanje zaposlenima u ovoj visoko-školskoj ustanovi. Ta činjenica dobila je i novu potvrdu.

Foto: Republika

Aleksandar Korolija i Marko Dimić

Naime, portal Republika.rs došao je u posed fotografije na kojima se vide perjanice iz Đilasove stranke Marko Dimić i Aleksandar Korolija.

Njima je, kao što se može videti na fotografiji koju objavljujemo, njihov šef Dragan Đilas dodelio specijalan zadatak iznošenja smeća iz prostorija Rektorata.

Foto: Republika

Marko Dimić (drugi s leva)

Inače, Marko Dimić je ne samo obični funkcioner već i član glavnog odbora Stranke slobode i pravde, dok je Korolija aktivista iste, pa je jasno da teza o nekakvoj studentskoj blokati ni najmanje "ne pije vodu".

Dimić se, podsetimo, svojevremeno i na Instagramu pohvalio fotografijom na kojoj je u društvu Dragana Đilasa, dok se Korolija hvalio fotografijama sa Borkom Stefanovićem.

Foto: Republika

Korolija i Stefanović