SBB ukinuo televiziju Pink i direktora Srpskog telegrafa


IZVOR: E. S. T. - 13.09.2019 | 05:33


Kritike na račun televizije N1 ne mogu da se čuju, baš kao što nisu mogli da se čuju svi stavovi poslanik SNS Vladimira Đukanovića na N1, kada je u emisiji "Presing" sa Jugoslavom Ćosićem postavljao pitanja o poslovanju ove televizije.

Foto: printskrin/TV Pink

Saša Milovanović

Naime, juče, dok je direktor Srpskog telegrafa gostovao na televiziji Pink, gde je govorio o ovom slučaju, korisnici SBB javljali su se redakciji Srpskog telegrafa tvrdeći da im je iz ponude kanala nestala televizija Pink.

- Kada je počelo gostovanje Milovanovića, imao sam signal, ali je odmah nestao. Pokušao sam da menjam kanale, da se opet vratim na Pink, ali tog programa jednostavno nije bilo u ponudi - ispričao je jedna od gledalaca koji se javio našoj redakciji.

To potvrđuje cenzuru o kojoj je Milovanović govorio rekavši da su potezi N1 "perfidni i dobro smišljeni".

- Njima su puna usta borbe za slobodno izveštavanje i borbe protiv cenzure, a pogledajte šta rade - kazao je direktor Srpskog telegrafa ocenjujući uređivačku politiku ove televizije pretencioznom.

Foto: youtube.cm/N1

Đukanović i Ćosić u emisiji na N1

Njima su puna usta borbe za slobodno izveštavanje i borbe protiv cenzure, a pogledajte šta rade

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa

Milovanović se, takođe, pita s kojim ciljem se program ove televizije, misleći na beogradsku redakciju, emituje u Sloveniji.

- Sa kojim pravom prvo neko u Sloveniji može da vidi šta je Ðukanović rekao, pa tek onda neko u Srbiji? Ako je televizija registrovana u Luksemburgu, vi morate verovatno tamo da ih tužite. Da ne govorimo o izbegavanju potencijalnog plaćanja poreza, dok sa druge strane pišete o korupciji u zemlji. Sa druge strane, ne plaćate porez za program koji proizvodite u zemlji - zaključuje Milovanović.