Čitajte u Srpskom telegrafu: Gru predosetio svoju smrt


IZVOR: Republika - 09.09.2019 | 19:00


Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je juče oko 15.20 tokom kajtinga na Dunavu! On je stradao nedaleko od Nautičkog kluba Zemun pošto je pao u vodu. Gru je gotovo predosećao svoju smrt jer je govorio: "Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš".

Foto: printscreen/instagram

Dalibor Andonov Gru

Dalibor Andonov Gru je bio jedan od osnivača rep scene u Srbiji, a poznat je po hitovima "Andrenalin Džanki", "Pica vegetarijana", "Petak"... Gru na javnoj sceni nije ostao upamćen po skandalima, živeo je miran porodičan život i gajio veliku ljubav prema ekstremnim sportovima. Iza njega ostala je supruga Danica i dva sina. Celokupna javnost u Srbiji ostala je zatečena ovim tragičnim događajem.

Velika pobeda! Tužioci koji su se družili sa dilerima idu na Etički komitet.

Nakon što je Srpski telegraf detaljno dokumentovao fotografijama, i pisao o tužiocima koji su se na proslavi rođendana Stanislava Dukića družili sa ljudima iz kriminalnog miljea, Etički komitet Državnog veća tužilaca raspravljaće o njima na posebnoj sednici nako što je objavljen tekst u našim novinama. 

Ovo je velika pobeda javnog interesa jer Tužilaštvo predstavlja vitalnu institiuciju u jednom društvu, i bez njihove nezavisnosti i integriteta, zadovoljenje pravde bilo bi onemogućeno.

Plejmejker srpske reprezentacije pokazao je neverovatnu hrabrost i borbeni duh. Nakon što je u Kini, gde se odigrava svetsko prvenstvo u košarci, primio vest da mu je preminula majka, Vasa Micić je odlučio da ostane sa svojim saigračima i ne napusti reprezentaciju.  Ovo je potez dostojan divljenja koji pokazuje emotivnu čvrstinu našeg igrača.

Za naše drage čitaoce samo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak Rijaliti, gde možete saznati sve o učesnicima rijaliti programa.

U ovom dodatku pročitajte kako je Dalila uz pomoć crne magije pokušala da razdvoji svog muža od majke.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, dodatku Rijaliti, kao i na prtalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana štampanog izdanja Srpskog telegrafa za 10. 9. 2019.