Trifunović: Šešelj je majmun! Vojislav: Je*aću mu ja majku!


IZVOR: E. S. T. - 15.09.2017 | 05:42


Glumac Sergej Trifunović nazvao je lidera radikala Vojislava Šešelja majmunom! Šef SRS mu nije ostao dužan, pa je za Srpski telegraf poručio da će da mu je*e majku.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Opljuvao Šešelja: Sergej Trifunović

- Šešelj ulazi u "Zadrugu". Čekaj, bre, zar ga ne unese Mitrović pre neki dan - napisao je Trifunović na Tviteru, jasno aludirajući na to da je Šešelj majmun jer je vlasnik TV Pink na ramenima u ovaj rijaliti uneo majmuna.

Ipak, radikal nije ostao dužan glumcu koji je blizak saradnik Saše Jankovića:

- To je Mitrović unosio oca Sergeja Trifunovića u "Zadrugu", a ja ću Sergeju Trifunoviću je*ati majku u najskorije vreme! Pošto je još živa, moraću da požurim.

Trifunović: Šešelj ulazi u "Zadrugu". Čekaj, bre, zar ga ne unese Mitrović pre neki dan?

Svemu je prethodila Šešeljeva izjava da mu neće biti nikakav problem da u luksuznom gradiću u Šimanovcima provodi vreme sa Macom Diskrecijom, Anđelom Vešticom i ostalim starletama.

- Prvo sam dobio ponudu da uđem u "Parove". Tražio sam milion evra, a onda se pojavio Željko Mitrović, koji nudi milion i po evra. Moj uslov je da mi se plati unapred i u gotovini i da u rijalitiju ne ostajem duže od mesec dana - rekao je Šešelj, koji se nada će mu zbog ove odluke oprostiti glavni i odgovorni urednik televizije Hepi Milomir Marić.

Foto: Tanjug

Nije ćutao na Trifunovićeve prozivke: Vojislav Šešelj

Pažnju javnosti mesecima pre početka rijalitija privlačila je najava da će u emisiju ući beba, da bi se potom ispostavilo da je reč o osmomesečnom mladunčetu majmuna. Majmunčetu je vlasnik televizije Pink dao ime Miki.

S druge strane, Sergej Trifunović je danima u žiži nakon što se "proslavio" tvitom u kom je poručio da će "pišati na grob Aleksandra Vučića". Umesto osude, Trifunovićevu skandaloznu poruku podržao je, a ko bi drugi, Saša Janković.