Opozicija podseća na Brankoviće na Kosovu: Zorana Mihajlović objasnila kako tumači bojkot izbora


IZVOR: E. S. T. - 03.09.2019 | 21:06


Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da se opozicija odlučuje za bojkot izbora jer građanima neće da objašnjava da ne želi da učestvuje u traženju kompromisnog rešenja za KiM i tako bude deo rešenja ogromnog problema za Srbiju.

Foto: Tanjug/M. MIRČETIĆ

Zorana Mihajlović

- Pitanje Kosova nije pitanje razvoja Srbije sada, nego pitanje razvoja Srbije u budućnosti, zato me oni (opozicija) podsećaju na Brankoviće srpske politike - rekla je Mihajlović.

Kaže i da se stiče utisak da nekima iz opozicije odgovara da se kriju iza bojkota, jer treba da odgovore građanima i kako su kao funkcioneri, poput, navodi, Dragana Đilasa, napravili prihod od 613 miliona evra.

 

 

Prema njenim rečima, iznos prihoda Đilasa, u vreme kada je bio funkcioner, zapravo je više od polovine novca kojim je izgrađen Koridor 10.

Takođe, među opozicijom ima i onih, kaže ona, koji bi trebalo da odgovore na pitanje šta su, dok su bili na vlasti, radili po pitanju KiM.

- Čini mi se da su to razlozi za bojkot izbora, a ne, kako oni kažu, jer nema slobode govora i da treba smeniti članove REM - istakla je Mihajlovićeva.