Obradović bi da radi kao Boki 13: Hoću makedonski scenario!


IZVOR: Republika - 30.08.2019 | 11:43


Lider Dveri Boško Obradović je i već sam ubeđen u to da narod ni njega ni Dragana Đilasa ne podržava, pa bi da priziva makedonski scenario u Srbiji.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/Instagram

Boškić bi ko Boki 13, al mu ne ide

- Ako je delegacija EU tu da podrže makedonski i crnogorski scenario i u Srbiji - sa prelaznom, tehničkom Vladom u kojoj će sedeti i ko-ministri iz redova opozicije pa da za godinu dana imamo fer i poštene izbore - pozdravljam! Ako su tu da podrže Vučića - onda je to nešto drugo - napisao je Obradović.

Dakle Obradović hoće da opoziciju stranci dovedu na vlast kad ih već narod neće, hoće da rade kao makedonska tužiteljka i Boki 13 u aferi "Reket".

 

 

Podsećamo da je afera "Reket" potresla region nakon što je jedan italijanski portal objavio video snimak na kojem se vidi kako Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uzima novac od biznismena Jordana Kamčeva. 

Nakon što je video materijal objavljen počelo je da odmtava klupko o učešću visokih državnih funkcionera u ovoj aferi, pre svih premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i njegovog savetnika Zorana Bašanova.