Vučić sutra pušta u saobraćaj autoput "Miloš Veliki":


IZVOR: Tanjug, Republika - 17.08.2019 | 11:06


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra po podne otvaranju autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga. Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije, Vučić će u 16.30 sati na naplatnoj rampi Obrenovac razgovarati sa predstavnicima kompanija koji su gradili ovu deonicu.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Aleksandar Vučić

U 17.10 časova, na isključenju za Ub, predsednik Vučić razgovaraće sa radnicima i predstavnicima kompanija koje su gradile ovu deonicu kao i sa lovcima i ribolovcima iz Fazanerije Ub. Na petlji Lajkovac-Valjevo, u 17.50 časova, predsednik Srbije prisustvovaće predstavljanju turističkog potencijala koji se otvara novim autoputem i razgovaraće sa radnicima i predstavnicima kompanija koje su gradile ovu deonicu.

U 18.30 časova, tunel Brančić, Vučić će obići Operativni centar za upravljanje saobraćajem i prisustvovati prezentaciji i degustaciji nacionalnih jela i pića sa područja povezanih autoputem "Miloš Veliki".

Oko 19.00 časova planirane su izjave za medije.

U 19.30 časova, kod petlje Ljig, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima i tom prilikom označiti početak puštanja u saobraćaj autoputa "Miloš Veliki", navedeno je u saopštenjnu.