Republika.rs saznaje: Uhapšen narko-diler koji je pratio Vučićevu ćerku!


IZVOR: Republika - 01.08.2019 | 15:58


Saša Petersen (44), koji je pripremao je napad na Milicu Vučić (17), ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uhapšen je, ekskluzivno saznaje Republika.rs

Foto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ

Aleksanadar i Milica Vučić

 

Podsetimo, u mejlu koji je poslao na adrese najviših državnih funkcionera Petersen je sam naveo da je mesecima uhodio ćerku Aleksandra Vučića, te najavio da će u daljoj akciji Milicu pratiti bukvalno do stana.

Kako je objasnio izvor Srpskog telegrafa i portala Republika.rs, na osnovu čega smo ovu stravičnu priču prvi objavili, Peterson je u mejlu naveo i punu adresu gde živi Vučićeva porodica.

 

 

- Ne samo da ima punu adresu, ulicu i broj gde živi Vučićevo dete, zna čak i broj stana. S obzirom na to da žive u blizini stambeno-poslovnog centra, Petersenu bi, zbog velikog broja ljudi koji se tuda kreću, bilo lakše da deluje, što je i najavio u mejlu koji je poslao - rekao je naš sagovornik i objasnio da su prikupljeni podaci i fotografije zapravo su bili deo druge faze njegovog delovanja, koje je predviđalo da napadne ljude koji čuvaju Milicu i porodicu predsednika Srbije.

 

Ko je Petersen?!

Prema našim saznanjima, u biografiji Saše Petersena postoje i ozbiljna krivična dela.

- Smederevska policija 1997. sumnjičila ga je za krađu, dok ga je sedam godina kasnije, preciznije 2004, beogradska policija sumnjičila za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga - navode sagovornici.