(VIDEO) "Zeleni, lopove"! Šapčani rekli šta misle o gradonačelniku Zelenoviću!


IZVOR: Republika - 29.07.2019 | 16:25


Gradonačelnik Šapca i jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju priredio je u tom gradu svojevrsni performnans provokativnog naziva "Karikature protiv diktature", a priliku da kažu šta imaju o tom događaju imali su i građani.

Foto: Privatna arhiva

Građani jasno rekli šta misle o Zelenoviću.

Naime, Šapčani su se okupili u ovom gradu kako bi Zelenoviću poručili da je upravo njegova vlast "karikaturalna" po svojoj prirodi, što je bilo i istaknuto na jednom od transparenata, na kojem je pisalo: "Šabac ima svoju karikaturu".

Takođe okupljeni građani skandirali su "Zeleni, lopove", što se može čuti na video snimku koji objavljuje Republika.rs.

Foto: Privatna arhiva

Ne može bez njega da prođe: Dušan Petrović

Inače, Zelenovićevoj izložbi prisustvovali su i tvorci nekih od najbestijalnijih karikatura u kojima se srpska vlast i predsednik Aleksandar Vučić upoređuju sa nacistima i Adolfom Hitlerom - Dušan Petričić i Predrag Koraksić Koraks.

Takođe, ne treba smetnuti sa uma da je ovom bizarnom okupljanju u Šapcu prisustvovao i nekadašnji potpredsednik DS Dušan Petrović.

Uz to, ima li se u vidu da je Šabac prethodnih dana bio "zavijen u crno" zbog stravične saobraćajne nesreće u kojoj su stradale četiri mlade osobe, nije potrebno posebno da je šabački šefir Zelenović iz pijeteta prema žrtvama mogao malo pričekati sa ovim bizarnim performansom sa karikaturama.