Marija Obradović žestoko odbrusila Đilasovom pulenu zbog uvreda na račun Ivkovićeve


IZVOR: Tanjug - 22.07.2019 | 16:23


Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović ocenila je danas da ženomrzački komentari i najnovije uvrede upućene Biljani Popović Ivković, članici Predsedništva SNS, nisu ništa novo za Ðilasove pulene iz Saveza za Srbiju.

Foto: Tanjug

Marija Obradović

- Nažalost, navikle smo, mi naprednjakinje, da budemo meta najprimitivnijih i prostačkih izliva besa propalih opozicionara. Nemoć Ðilasa, Boška Obradovića i Jeremića da zadobiju pažnju glasača svojim političkim idejama odražava se u svakodnevnom vređanju i ponižavanju žena u Srbiji - saopštila je Obradović.

Prema njenim rečima, danas je to Biljana, juče Ana Brnabić, pre nje Irena Vujović, Maja Gojković... pozivi na linč, vešanje, silovanje - sve da bi nas ućutkali i oterali iz politike.

Izdržljivije smo i upornije nego što mislite, kaže potpredsednica SNS, ističući da je nam je bolja budućnost Srbije jači motiv od niskih udaraca kojima svakodnevno zabavljate vaše istomišljenike. 

- Žene Srbije čekaju da objasnite svakodnevne gadosti i bljuvotine koje izručujete na nas. Mi, žene, dobro pamtimo i već na sledećim izborima, čućete šta mislimo o vama i vašim uvredama - navela je Obradović.