Đilasovoj Vesni odgovara Milo koji proteruje SPC, a smeta joj Vučić koji brani srpstvo i svetinje


IZVOR: Republika - 20.06.2019 | 13:27


Stavovi Vesne Pešić koje iznosi uvek su privlačili pažnju. Ta pažnja koja je usmerena na nju nije posledica brilijantnosti ideja koje iznosi, već posledica neozbiljnosti i neutemeljenosti.

Foto: youtube.com/ Televizija Šabac

Vesna Pešić

Ovog puta je možda napravila i korak više, kada je na društvenoj mreži Twitter "pohvalila" Mila Đukonaovića a kritikovala Aleksandra Vučića. U svom statusu Vesna Pešić je napisala:

"Milo je bre Anštajan i Gandi za Vučica. Čovek u odgovorima ne napravi ni jednu grešku."

 

 

Postavlja se pitanje kakve veze ima Milo sa Anštajnom i Gandijem? Prvi je svetski poznati naučnik, a drugi mirotvorac i humanista. Očigledno je da ovakve paralale koje nemaju veze sa životom govore o tome da je Vesni Pešić, opoziciji i đilasovcima važno samo da "ispljunu" kritiku na račun Aleksandra Vučića iako ona nema nikakvu poentu, ni smisao.

Dok se Aleksandar Vučić svim snagama bori da prištinske svojeglavce Tačija i Haradinaja posadi za sto i postigne kompris, a na drugoj liniji fronta čuva ogromno duhovno i materijalno nasleđe srpstva u Crnoj Gori; dotle Đilasova "šaka jada" bez političke ideje traži priliku da se dodvorava i najvećim protivnicima srpstva ne bi li se nekako dokopali fotelje na vlasti.