Uništena fasada i izlog prostorija SNS u Bloku 45


IZVOR: Tanjug - 08.06.2019 | 09:43


Poverenik Opštinskog odbora Novi Beograd SNS Stevo Marušić, saopštio je da je tokom noći izvršen još jedan napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, ovoga puta u Tržnom centru Enjub u Bloku 45.

Foto: Tanjug/Gradski odbor SNS

Foto: Ilustracija

- Pored uništavanja fasade i promotivnih izloga stranke, na meti nasilnika bili su i privatni automobili parkirani ispred Tržnog centra Enjub. Početkom ove nedelje uništen je izlog i oštećen zid Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Novi Beograd - naveo je Marušić.

Noćašnji vandalizam je, kako je rekao, još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez i koji osim mržnje i laži nema ništa drugo da ponudi. 

- Ova grupacija ne prepoznaje Skupštinu Srbije kao mesto političke borbe, već svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. Podsećamo javnost da su u svom nasilničkom pohodu na meti napada nedavno bile žene - aktivistkinje naše stranke na promotivnom štandu u Pohorskoj ulici - kaže se u saopstenju.

- Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić - naveo je Marušić.

Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležne državne organe pozivamo da identifikuju počinioce i privedu pravdi, rekao je Marušić.