"SZS dobrim delom odgovoran za današnje maltretiranje Srba"


IZVOR: Tanjug - 28.05.2019 | 16:14


Srpska lista saopštila je danas da Srbi sa KiM dobro znaju da su članovi Saveza za Srbiju dobrim delom odgovorni za današnje maltretiranje i prebijanje srpskog naroda, jer su, kako se kaže, zarad tuđih interesa i šake para kriminalizovali sever Kosova i Metohije, pružajući podršku Prištini u nasilnim akcijama.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Srpska lista

- Sramno je i tužno sa kolikom sladostrašću lažne patriote i lažni predstavnici Srba sa Kosova i Metohije ushićeno govore o nasikju koje Priština sprovodi na severu Kosova i Metohije - navela je SL u reagovanju na saopštenje SzS.

Kao pravi licemeri, navodi SL, pitaju gde su Marko Ðurić i Goran Rakić, koji su, ističe se, kao i uvek uz svoj narod, na braniku otadžbine.

- Na onom istom mestu gde su Srbi sa Kosova i Metohije i porodice i deca Gorana Rakića, ali i svih ostalih članova Srpske liste. Na mestu gde se brani Srbija, a gde njih nema, i nikad ih nije bilo", ukazuje SL.

Dok se članovi Srpske liste zajedno sa srpskim narodom, predsednikom i svojom državom neprestano bore da sačuvaju mir, kaže se u saopštenju, "ološ iz Saveza za Srbiju uz ispijanje kafe na Terazijama pobegao je sa skupštinske debate o KiM, ponovo su poslali poruke mržnje prema Srbima sa Kosova i Metohije". 

- Stid nas je što se ovakvi danas nazivaju pripadnicima srpskog naroda - navela je Srpska lista.