"Sergeja sam već tužio zbog laži"


IZVOR: Tanjug - 18.05.2019 | 15:41


Predsednik opštine Knjaževac Milan Ðokić izjavio je danas da je Sergeja Trifunovića već tužio zbog lažnih navoda da je hapšen zbog posedovanja kokaina, a da Trifunović ne dolazi na ročišta i izbegava da primi sudski poziv, ali nastavlja, kaže Ðokić, sa kampanjom protiv njega i SNS.

Foto: youtube.com/ knjazevacinfo

Milan Đokić

Ðokić je reagovao na današnje navode Sergeja Trifunovića na tviteru da je Ðokić hapšen.

Predsednik opštine Knjaževac takođe odbacuje optužbe da je sinoć u tom gradu prebio Dalibora Stanojevića, odbornika DS-a, navodeći da se dogodilo upravo suprotno, odnosno da je Stanojević teško povredio Miroljuba Božinovića, odbornika SNS-a.


On navodi da se oglašava povodom, kako kaže, monstruozne kampanje koju protiv SNS i njega lično, vodi Sergej Trifunović, kojeg smatra propalim glumcem i političarom u pokušaju.

Ðokić je naveo da je juče, na Dan opštine Knjaževac, kada su sumirani dobri rezultati, najavljeni novi projekti i nagrađeni najbolji u tom gradu, to nekome zasmetalo, jer nekome ne ide u korist da se Knjaževac razvija i da se za grad čuje po dobru, već je važno da se provocira i dovede do incidenta. 

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Sergej Trifunović

"Kada im to nije uspelo, propali glumac Sergej Trifunović me je ponovo javno optužio da sam narko diler", naveo je Ðokić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu. 

Podsetio je da je zbog takvih izjava već podneo tužbu sudu i naveo da Sergeja nema na ročištima i da uporno izbegava da primi sudski poziv. 

- Umesto toga mu se priviđaju narko dileri, što u njegovom slučaju nije za čuđenje, jer je našoj javnosti odavno poznato da je upravo Sergej Trifunović konzument narkotika, pa mu se valjda zbog toga tako često priviđaju narko dileri... - rekao je Ðokić.

Foto: twitter.com/Aktualitysk

On je poručio da će pred sudom dokazati ono što, kaže, svi u Knjaževcu znaju, da nema nikakvih dodirnih tačaka sa narkoticima i ljudima iz tog sveta, dok, navodi, "u celoj Srbiji svi znaju da Trifunović ima veze sa narkoticima i da je to njegov svet".

- Kada me propali glumac optužuje za monstruozne stvari, znam da je politika koju u Knjaževcu vodi SNS, i ja kao predsenik opštine, ispravna i da nemamo pravo da se takvima sklanjamo, već je naša dužnost da nastavimo da još posvećenije radimo za građane koji su nam ukazali poverenje - naveo je Ðokić.

MUP je saopštio da intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je posle proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između D.S. (42), odbornika DS i i M. B. (54), odbornika SNS.

Ranije danas DS je saopštila da je Ðokić sa saradnicima napao njihovog odbornika Dalibora Stanojevića, ali je SNS u saopštenju navela da je upravo Stanojević napao i teško povredio odbornika naprednjaka u tom gradu Miroljuba Božinovića.