Boško bi da u srpskim opštinama na Kosovu vladaju Albanci


IZVOR: Tanjug, Republika - 17.05.2019 | 12:41


Pokrajinski odbor Dveri pozvao je na Srbe na KiM da bojkotuju predstojeće izbore za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova i Metohije.

Foto: pixabay.com/Tanjug/R. PRELIĆ

Foto: Ilustracija

U saopštenju javnosti Dveri pozivaju građane da ne daju legitimitet Srpskoj listi, za koju kažu da je produžena ruka Srpske napredne stranke, niti institucijama u Prištini.

U saopštenju se navodi i da se na svakog pojedinca na KiM vrši neviđeni pritisak vlasti iz Beograda, da mora izaći na izbore, jer, kako se tvrdi, u protivnom će ostati bez posla, bez svog auta, kuće...i da Dveri imaju razumevanja za njih.


- Ali smatramo da je vreme da se tog straha oslobodimo svi zajedno. Moramo zaštititi Ustav Republike Srbije i suverenitet svoje državne teritorije, a to ćemo najbolje uraditi ukoliko bojkotujemo neustavne izbore na Kosmetu, ne dajući time legitimitet separatistima i svima onima koji im pomažu u težnji ka nezavisnosti - navodi se u saopštenju koje potpisuje Pokrajinski odbor Dveri. 

Boško uz Haradinaja i Tačija

Foto: ST/N. MANDIĆ

Boško Obradović

Ovo nije prvi put da Boško Obradović i njegova lična svojina takozvani "Pokret Dveri" rade suprotno nacionalnim interesima države Srbije, a na koje se stalno pozivaju. Naime, Obradović u svrhu svojih stranačkih interesa u borbi protiv Predsednika Aleksandra Vučića sabotira borbu države Srbije protiv albanskih separatista i terorista na Kosovu.

Ne smeta im Obradović

Foto: Tanjug/AP

Haradinaj i Tači