Vladimir Orlić žestoko izribao Velju: Ilića pregazilo vreme, ostao zaglavljenu prošlom veku


IZVOR: Tanjug - 23.04.2019 | 16:07


Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke kritikovao je lidera Nove Srbije Velimira Ilića zbog njegovog obraćanja na današnjoj pres konferenciji, koje je oceniio kao groteskno.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Orlić

- Groteskno je kad o budućnosti govori čovek politički pregažen i trajno zaglavljen u prošlom veku, za kog više ne glasaju ni ukućani i na čijim konferencijama za medije malobrojna publika hrče od dosade - naveo je Orlić u saopštenju dostavljenom medijima, dodajući da Ilića još jedino mogu da "uzmu" njemu slični, Ðilas, Jeremić i Obradović, jer se jedine teme koje on ozbiljno razume "svode se na kraduckanje, hladnu rakiju i vruće pečenje". 

- Narodna podrška, razvoj Srbije i budućnost zemlje, nisu teme za Ilića - konstatuje Orlić i poručuje da se tim temama bave Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, "koji većinsku podršku naroda u Srbiji i imaju upravo zato što sa uspehom obezbeđuju nova radna mesta, fabrike, autoputeve, stanove, veće plate i penzije". 

Ilić je danas na konferenciji za novinare izjavio, između ostalog: "budućnost Srbije je da nestane SNS i Aleksandar Vučić, dok oni traju budućnosti nema".