Tviter rat se zahuktava! Kojo odgovorio Obradoviću na pitanje: Hoće li da se bavi politikom ili neće?


IZVOR: Republika - 23.04.2019 | 09:31


Kada su lideri Saveza za Srbiju saopštili da sledeće subote protesta neće biti, vadeći se da je to zbog Vaskrsa, usledio je žestok obračun na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/D. GOLL/T. VALIČ

Nikola Kojo i Boško Obradović zaratili

Tako je glumac Nikola Kojo na Tviteru poručio da više neće slediti instrukcije koje daje opozicija okupljena u SZS, optuživši ih za prevaru i izdaju.

Potom je poslao oštru direktnu poruku Bošku Obradoviću. Prvo je oštro reagovao zbog odlaganja protesta do "posle Vaskrsa", a nakon što se lider Dveri obratio građanima na Tviteru sa "Tviter zajednico", Kojo je još oštrije reagovao:

 

 

- Boško, mi nismo "tviter zajednica". Mi smo iz***ani narod koji tabana mesecima, a kome vi i vaš nadređeni Đilas otimate šansu da se izbori sa AV... Ne vređajte. Ni ja ne razumem vas koji se krstite pored svake apoteke, pa vas ne zovem populistima i ne vređam vaša verska osećanja - napisao je glumac, a njega je podržao i reditelj Srđan Dragojević, koji je ocenio da je i njemu ovo "tviter zajednico" zazvučalo bezveze.

 

 

Saga se nastavila kada je Boško Obradović zamolio glumca da se izjasni, hoće li sa političarima ili neće, na šta je Nikola Kojo odgovorio:

- Evo razmišljam, polako...treba mi malo vremena. Da vidim ko su mi saborci...