"Građani Srbije su pokazali snagu nenasilja"


IZVOR: Tanjug, Republika - 20.04.2019 | 07:57


Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović ocenila je da je veličanstveni, dostojanstven po atmosferi i porukama koje u poslate, skup u okviru kampanje Buducnost Srbije koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao da je Srbija velikog i nesumnjivog demokratskog kapaciteta prave evropske drzave. Skup je pokazao da građani Srbije koji podržavaju politiku predsednika Vučića na jedan zreo i ozbiljan način, odgovorno shvataju budućnost.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Jadranka Joksimović

Velika zahvalnost svim građanima koji su došli iz svih delova Srbije koji su pokazali snagu nenasilja, razuma, razumevanja okolnosti i potrebe za mirom i stabilnošću. To je najbolja slika i poruka svima nama da nastavimo odgovorno rešeno politiku razvoja i napretka, mira i saradnje, strpljenja i mudrosti koju je promovisao i koju zastupa predsednik Vučić i Vlada Srbije.

Posebna zahvalnost ministru spoljnih poslova Mađarske Peteru Sijartu koji je svojim dolaskom pokazao ne samo poštovanje prema našoj zemlji i narodu, nego i potvrdio koliko smo odgovorno radili na poboljšanju dobrosusedskih odnosa.