Đurić o Jeremićevom napadu na Vučućevog brata: Apsurd da tajkunska prišipetlja bilo kome deli lekcije


IZVOR: Tanjug - 16.04.2019 | 19:40


Potrpedsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić saopštio je večeras da "podli napad" predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića na brata predsednika Aleksandra Vučića predstavlja "očajnički pokušaj jednog udruženja lopuža i baraba da zagade Srbiju svojom sopstvenom moralnom izopačenošću".

Foto: Tanjug/D. GOLL

Marko Đurić

- Tajkunska prišipetlja i Ðilasov mali od palube Vuk Jeremić poslednji ima pravo da govori o kontroverznim biznismenima, jer apsurd je da katarski stipendista i perač para Patrika Hoa bilo kome deli moralne lekcije - naveo je Ðurić u saopštenju. 

On ocenjuje da na ovaj način Jeremić "bespomoćno cvili i liže svoje rane" zbog propasti svog dugo najavljivanog, kako kaže, "ćorka od mitinga u centru Beograda" i dodaje da mu ni predsednik Vučić ni njegova porodica nisu krivi zbog toga što ga narod prezire. 

- U petak će se uostalom belodano videti kakvu budućnost Srbija želi i kome poklanja svoje bezrezervno poverenje, i Jeremić, Ðilas i Obradović će moći samo da nastave da se valjaju u sopstvenoj osujećenosti i pakosti - navodi Ðurić.

 

 

On ocenjuje da će Jeremiću na naplatu doći i to što je Srbiju brukao u Ujedinjenim nacijama, što je rasipao novac sopstvene države po skupim hotelima, što je srpski narod, pogotovo sunarodnike na Kosovu i Metohiji, "zavio u crno svojom koruptivnom diplomatskom praksom".

Jeremić je ranije danas za istraživačku novinarsku mežu "Krik" izneo tvrdnju da fotografije na kojima su predsednikov brat Andrej Vučić i kontroverzni biznismen Zvonko Veselinović, a koje je objavio "Krik", "ukazuju na bliskost najužeg kruga oko predsednika Vučića sa kriminalnim strukturama u Srbiji".