SNS: Kriminalci Marka Bastaća izbacili odbornike SNS-a


IZVOR: Republika - 13.04.2019 | 09:33


Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da su rano jutros vlasti Starog grada iz zgrade te beogradske opštine "izbacile na silu" dvojicu njenih odbornika.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Marko Bastać

- Jutros oko 05.00, plaćeni kriminalci predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na silu su izbacili legalno izabrane odbornike Skupštine opštine Stari grad Dušana Tojagića i Aleksandra Puaču - kaže se u saopštenju.

Ističe se da se "nikada u novijoj političkoj istoriji Srbije nije desilo da neko zabrani odbornicima, koje je narod izabrao da budu u svojoj Opštini, a to je upravo uradio Marko Bastać".

- Marko Bastać misli da to što je deo narko klana, u kome se nalazi njegov brat Miloš Bastać, mu dozvoljava da sa kriminalcima izbacuje legalno izabrane odbornike, da preti političkim neistomišljenicima i da zaustavlja radove u Beogradu - kaže se u saopštenju.

Beogradski naprednjaci naglašavaju da će se "odbornici Srpske napredne stranke vratiti u opštinu Stari Grad gde je njihovo radno mesto i gde su ih poslali građani, koji su glasali za njih".

- Marku Bastaću poručujemo da mu ni kriminalci iz narko klana njegovog brata Miloša Bastaća, koji se nalazi na crvenoj poternici Interpola, neće pomoći da tuče i izbacuje odbornike Srpske napredne stranke - zaključuje se u saopštenju beogradskog odbora SNS-a.