(VIDEO) Vuče, bruko! Ovako je Jeremić osramotio Srbiju samo da napuni svoje džepove!


IZVOR: Republika - 01.04.2019 | 18:33


Državna televizija Hong Konga RTHK objavila je na svom zvaničnom "Jutjub" kanalu dokumentarac posvećen kriminalnim aktivnostima tajkuna Patrika Hoa koji je osuđen na tri godine zatvora zbog svoje uloge u šemi vrednoj više miliona dolara za podmićivanje afričkih lidera putem kontakata u Ujedinjenim nacijama. U dokumenatrcu koji se do detalja bavi piramidalnom šemom i konekcijama koje je Ho imao sa raznim političarima širom sveta, značajno mesto pripada i Hoovom pajtosu iz srpske političke arene - lideru Narodne stranke i jednom od lidera Saveza za Srbiju - Vuku Jeremiću.

Foto: www.youtube.com/ RTHK 香港電台

Hoova kompanija uplaćivala novac Jeremićevom CIRSDU

Jeremićeva povezanost sa pojedinim svetskim političarima, novac koji je Hoova kompanija prosleđivala na račun njegove organizacije CIRSD, samo su neki od pikantnih detalja koji se iznose u ovom dokumentarcu, što potvrđuje da je Jeremićev kredibilitet, ako ga je ikada i imao, žestoko poljuljan u očima međunarodne javnosti.

Foto: www.youtube.com/ RTHK 香港電台

1.000.000 dolara za Jeremića

Da sve bude gore, u video snimku na više kadrova nalazi se i zastava Srbije, pa je jasno da je učešćem u ovoj aferi Jeremić žestoko osramotio i Srbiju. A samo zato da bi se žestoko nafatirao i napunio svoje džepove!

Foto: www.youtube.com/ RTHK 香港電台

Pored toga, na snimku se može videti i kako je Hoova kompanija "Čajna enerdži Kompani Limited" uplaćivala višemilionske iznose na račun Jeremićevog CIRSD.

Foto: www.youtube.com/ RTHK 香港電台

Pogledajte video.