Boško poziva na revoluciju i nove napade: Hoće demonstrante na Vučićevoj konferenciji u Predsedništvu


IZVOR: Republika - 16.03.2019 | 23:17


Boška Obradovića je večeras posle upada na RTS, čiji je bio glavni organizator, uhvatila panika jer ljudima više nije bilo zanimljivo da slušaju prazne priče opozicije, pa je još jednom pokušao da skrene pažnju na loš pokušaj nereda na beogradskim ulicama.

Foto: Tanjug

Boško Obradović

Iako su tvrdili da se neće pomeriti ispred zgrade RTS-a dok im se ne omogući gostovanje na RTS-u, izgleda da nisu mogli da izdrže celu noć napolju, pa su smislili rešenje. 

- Vidimo se sutra, na konferenciji koju je Vučić zakazao u Predsedništvu Srbije - poručio je Obradović  okupljenima i zahvalio se na "junačkoj odbrani RTS-a", poručivši da Bujošević nije više njihova meta, nego da je meta Aleksandar Vučić, i da ne traže Bujoševićevu, nego Vučićevu ostavku.

- Bujošević je politički mrtav, a vas sve pozivam, vas, Beograd i celu Srbiju, da sutra u 5 do 12 budemo ispred Predsedništva Srbije, na Vučićevoj konferenciji- rekao je Obradović malobrojnim demonstrantima.

Nema sumnje da opozicija ne zan gde udara, pa misle da masovnim okupljanjima agresivnih demonstranata mogu da destabilizuju državu.