BRUKA! Ševarlića isterali iz Dveri: Odbio da prihvati odluku o napuštanju sednica Narodne skupštine!


IZVOR: pravda.rs - 13.02.2019 | 12:42


"S obzirom da prof. Ševarlić ne prihvata odluku Predsedništva Dveri da se napuštaju sve skupštine od republičkog do lokalnog nivoa do ispunjenja zahteva narodnih protesta protiv vlasti 1 od 5 miliona, i želi da učestvuje u radu Skupštine, dalje ne možemo delovati u okviru jedinstvenog kluba", navodi se u saopštenju Srpskog pokreta Dveri.

Foto: Tanjug

Doško neće Ševarlića u svoje redove

Poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri zahvalila se potom Miladinu Ševarliću, nestranačkom narodnom poslaniku, na dosadašnjoj saradnji u okviru poslaničkog kluba.

- S obzirom da prof. Ševarlić ne prihvata odluku Predsedništva Dveri da se napuštaju sve skupštine od republičkog do lokalnog nivoa do ispunjenja zahteva narodnih protesta protiv vlasti 1 od 5 miliona, i želi da učestvuje u radu Skupštine, dalje ne možemo delovati u okviru jedinstvenog kluba – ističe se u saopštenju Dveri.

Srpski pokret Dveri potom napominje da "ostaju u potpunosti posvećeni potpisu koji je predsednik Dveri Boško Obradović u ime Dveri stavio na predlog Sporazuma sa narodom” i da tu kako kažu “neće biti kompromisa ni sa kim”.

- Ovo je trenutak u kome da bismo uspeli moramo biti svi jedinstveni u borbi protiv ove nedemokratske vlasti i svako soliranje i iskakanje za nas je apsolutno neprihvatljivo i neće biti tolerisano – naglašavaju u Srpskom pokretu Dveri.

Predstavnici Dveri su potom profesoru Ševarliću poželeli sve najbolje i ukazali da su uvek spremni za saradnju u oblastima sela i poljoprivrede u kojima on važi za prvorazredenog stručnjaka.