Jovanov: Jeremić opet pljuje svoju državu i iznosi ogavne laži


IZVOR: mediji, Republika - 24.01.2019 | 19:22


"Vuk Jeremić je nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države uvek i na svakom mestu. Iako svi znaju da mu je Srbija rezervna država koje se seti samo kada mu sve druge opcije propadnu, Jeremić iznova i iznova iznenađuje građane ove zemlje svojim bezobrazlukom, ogavnim i beskrupuloznim lažima", ocenio je potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

Foto: Tanjug

Milenko Jovanov

- Posebno je tragikomično kada o korupciji u Srbiji govori onaj koji je od Srbije najviše uzeo, oteo i opljačkao, trpajući narodne pare u sopstvene džepove, odnosno jedna od najkorumpiranijih bitangi koja je, uz Dragana Đilasa, potekla iz žutog kartela, i koja, uz Đilasa, predstavlja sliku i priliku žute kleptokratije - naveo je Jovanov.

Prema njegovim rečima, jedina razlika u odnosu na Đilasa je u tome što je Jeremić svoje koruptivne poslove raširio po celom svetu, pa se uortačio sa međunarodnim bitangama i probisvetima koji danas, poput Patrika Hoa, čame po belosvetskim zatvorima.

- Pitanje je, samo, kada Jeremić očekuje da im se pridruži, ali ne kao posetilac, nego kao cimer u ćeliji - zaključio je Jovanov.