Marija Vračar, SNS: Primitivni napadi nasilnika iz SZS za svaku osudu!


IZVOR: Tanjug - 23.01.2019 | 20:27


"Svakodnevni, konstantni i primitivni napadi od strane Đilasa, njegovog pulena Trifunovića, Jeremića, Obradovića i ostalih nasilnika iz SZS je za svaku osudu", saopštila je Marija Vračar, članica gradskog odbora SNS.

Foto: Republika

Obradović, Jeremić, Veselinović i Đilas

- Poručujem nasilnicima iz Saveza da žene nisu "fukse", ni "kurve" zato što ne dele vaše mišljenje, da žene u Srbiji ne treba silovati, vešati i vređati zato što vam ne veruju. Žene u Srbiji nisu "đavoli" zato što ne žele da podrže vašu licemernu šetnju protiv nasilja, a neće jer je predvode nasilnici, primitivci i svi oni koji trunku poštovanja nisu ukazali nama ženama. Ne treba nam pucati u čelo jer želimo pristojnu i modernu Srbiju, a ne krvoproliće na ulicama koje nam vi nudite - navela je ona.

Prema njenim rečima, mizoginiji i nasilju koje, iz dana u dan Đilas, kvazi političar Trifunović, Jeremić, Obradović i  Veselinović, ispoljavaju prema ženama se mora stati na put.

- I sve žene treba jasno i glasno da se ograde od mržnje i nasilja prema ženama koja je očigledno jedina politika SZS - zaključila je ona.