Vulinova reakcija na Jeremićevu izmišljotinu: Ceo svet se podsmeva "lažima sitnog politikanta"


IZVOR: Tanjug, Republika - 21.12.2018 | 13:07


Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin tvrdi da je Vuk Jeremić izneo još jednu neistinu na račun predsednika Srbije, ocenivši da se "lažima sitnog politikanta" podsmeva cela Srbija, ali i svetski zvaničnici i diplomate.

Foto: Tanjug/J. MAMULA

Aleksandar Vulin

- Još jedna u nizu neistina koju je izneo lažljivac Vuk Jeremić na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića predstavlja čist izraz najdublje mržnje prema predsedniku Srbije i prema njenim građanima - navodi Vulin u saopštenju dostavljenom medijima, aludirajuići na Jeremićev tvit u kojem Vučića pita za ručak i sastanak sa Sorošem i kada planira naredni tajni susret s Tačijem o razgranicenju. 

Na tu Jeremiićevu objavu reagovala je portparolka Fondacije za otvoreno drustvo Džordža Soroša Laura Silber koja je napisala "Opet si ispao budala", a Vulin je u saopštenju prokomentarisao da je teško poverovati da je Jeremić bio pogrešno obavešten, te da je veća verovatnoća da je u pitanju samo nova laž.

 

- Lažima sitnog politikanta i prijatelja Patrika Hoa, ne samo da se podsmeva čitava Srbija, već mu se smeju i svetski zvaničnici i diplomate. Čim progovori, Jeremić odmah slaže, ipak, ostaće istina da mu je Hašim Tači dao veliku zahvalnost, pošto je za nezavisnost Kosova i stvaranja "Velike Albanije" uradio više od Bila Klintona - zaključio je Vulin.