"Trifunović je Ivani Vučićević nacrtao metu na čelu"


IZVOR: Tanjug - 11.12.2018 | 20:19


Žene iz Pokreta socijalista danas su najoštrije osudile pretnje i uvrede koje je Sergej Trifunović sa svog tviter naloga uputio direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici televizije Studia B, Ivani Vučićević.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Sergej Trifunović

- Pošto je nedavno predsednicu Skupštine Srbije gospođu Maju Gojković oslovio sa ''fukso'', Trifunović je, ohrabren od strane svojih prijatelja, Đilasa, Jeremića i Obradovića, otišao i korak dalje, pa je gospođu Vučićević nazvao ''lažljiva fukso'' i brutalno joj zapretio - navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, Trifunović je Ivani Vučićević nacrtao metu na čelo i to samo zato što se Ðilasu, Jeremiću i njemu ne dopada politika televizije Studia B i njihov način izveštavanja, a posebno im se ne dopada izrečena istina o njihovim propalim protestima. 

- Očigledno je direktorka Studia B kriva, jer Ðilasu i Jeremiću nisu uspeli protesti, jer ih građani Srbije ne žele na svom čelu, a još manje žele nerede i krvoproliće na ulicama. Neprimereno, bahato i uličarsko ponašanje Sergeja Trifunovića, odraz je politike mržnje i nasilja koju svakodnevno sprovode Jeremić, Đilas i Obradović. Građani Srbije su ponovo imali priliku da vide kako bi se Đilas, Jeremić, Trifunović i ostali dosovci obračunavali sa ženama koje ne misle kao oni, samo kada bi ponovo zavladali Srbijom - navodi se u saopštenju.