(FOTO) Marinika "tigrica" došla kao pevaljka u Lučane


IZVOR: E. S. T. - 08.12.2018 | 06:48


Vesna Vukelić Vendi, Maja Nikolić, Zorica Brunclik, Lepa Brena, Nataša Bekvalac... Ako bi vas neko pitao da nastavite ovaj niz, jedan od tačnih odgovora bio bi: Marinika Tepić. Opoziciona partijska preletačica (LDP - LSV - PSG - Nova stranka - SZS) priključila se estradnim pevačicama stajlingom koji je izabrala za predizborni skup u Lučanima, uoči glasanja koje je zakazano za 16. decembar.

Foto: Privatna arhiva

Poslanica koja navodno samostalno nastupa u parlamentu, a pokušava Savezu za Srbiju da namakne neki glas više na lučanskim izborima, u tom mestu u zapadnoj Srbiji pojavila se u tigrastoj bundici, baš kao da je sišla sa bine na nekoj svadbi pod šatorom.

Njen ekstravagantni izgled, međutim, ne bi bio nikakav problem da nije u najmanju ruku nepristojno pojaviti se tako odeven pred domaćicama skromnih primanja u varošici u centralnoj Srbiji. Šta su na to rekli šefovi SZS, Đilas, Jeremić, Lutovac i ostali ostaje nepoznato, ali sigurno da im nije prijalo ovakvo produciranje koje će pre da oduzme glasove nego da ih doda.

Foto: e-stock

Lepa Brena i Nataša Bekvalac

A kako će estrada dočekati svoje novo pojačanje, videćemo narednih dana...