Vesić upozorava: Đilas je poslao opasnu poruku!


IZVOR: informer.rs - 29.11.2018 | 21:48


Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je da je jedan od osnivača Saveza za Srbiju "Dragan Đilas večeras poslao jednu opasnu poruku da će vlast u Srbiji da ruši na ulici i silom".

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Goran Vesić

Đilas je u izjavi za "Glas Amerike" izneo tvrdnju da je u Srbiji "sve postalo potpuno nenormalno i mora da se zaustavi".

- Jer ako ode dalje, ja ne znam šta je sledeće, šta je kraj - rekao je Đilas i dodao "eksplodiraće negde".


Vesić je u odgovoru na ove Đilasove stavove upitao "ima li šta apsurdnije kada Dragan Đilas govori o bezbednosti u društvu i parlamentarizmu?"

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dragan Đilas

- Dragan Đilas čije je obezbeđenje kada je bio gradonačelnik tuklo devojčicu čiji su roditelji protestovali ispred Skupštine grada, Dragan Đilas čiji su saradnici u Sopotu tukli građane koji su se usudili nešto da postave pitanje, Dragan Đilas koji je bio gradonačelnik grada u kome je ubijen demonstrant Ranko Panić priča nekom o bezbednosti? Treba da ga je sramota. O dijalogu u parlamentu priča Dragan Ðilas koji kao gradonačelnik nije nijednom bio na sednici Skupštine grada koja ga je izabrala!? - naveo je Vesić.

On je poručio da "o strahu priča Dragan Đilas pre kojim su drhtali svi novinari jer je bio ''gospodar medija'' kako ga je prozvala pokojna Verica Barać i koji je na pitanja novinara odgovarao sa ''zini da ti kažem''".

- Dragan Đilas je večeras poslao jednu opasnu poruku da će vlast u Srbiji da ruši na ulici i silom. Zato Đilas tvrdi da u Srbiji nema parlamenta. Ali to se sve uklapa u politiku koju vodi Đilas. A ta politika je nasilje, pretnje stranim investitorima, hajka na neistomišljenike i napadi na sopstvenu zemlju - zaključio je Vesić.