BEOGRAĐANI NAM VERUJU I NIKADA IH NEĆEMO RAZOČARATI: Stefan Krkobabić sa aktivistima PUPS-a širom Beograda! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.K.G. - 11.05.2024 | 18:14


Takođe, predsednik republičke Vlade Miloš Vučević, vodio je srdačne razgovore sa građanima

Foto: Фото: Ристо Костов
BEOGRAĐANI NAM VERUJU I NIKADA IH NEĆEMO RAZOČARATI: Stefan Krkobabić sa aktivistima PUPS-a širom Beograda! (FOTO)

Potpredsednik PUPS – Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije Stefan Krkobabić, sa aktivistima PUPS-a, imao je ovog vikenda susrete sa brojnim građanima Beograda u većini gradskih opština. 

U spontanom razgovoru punom emocija, okružen najstarijim sugrađankama, bio je dirljivo iskren:

- Vi nam verujete, Beograđani nam veruju i nikada vas nećemo razočarati. 

Posebnu pažnju izazvao je susret predsednika republičke Vlade Miloša Vučevića, koji je sa aktivistima PUPS -a u novobeogradskom bloku 44,  ispred jedne od najlepših pijaca u gradu, vodio srdačne razgovore sa građanima. POGLEDAJ GALERIJU

Tradicionalni vikend susreti PUPS- a sa sugrađanima nastavljaju se u okviru predizborne kampanje u znaku „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“ u svim gradskim opštinama.

Podsetimo, potpredsednik PUPS - Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije i šef Poslaničke grupe PUPS - Solidarnost i pravda ranije je govorio o predstojećim lokalnim izborima:

- Predstojeći lokalni izbori biće od presudnog značaja za nastavak započete misije očuvanja i preporoda sela Srbije. Mesni odbor PUPS Bavanište samo je jedan u nizu uspešnih i akciono osposobljenih mesnih odbora PUPS, koji deluju u okviru 140 opštinskih i gradskih odbora širom Srbije.

BONUS VIDEO