Proglašena izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra"!


IZVOR: Republika - 28.04.2024 | 23:12


Ovo je prva lista proglašena za predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, koji će biti održani 2. juna.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Proglašena izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra"!

Gradska izborna komisija Novog Sada proglasila je na današnjoj sednici izbornu listu "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra", koju je podnela koalicija Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra, za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada.

Kako je saopštila GIK NS, danas na 79. sednici je proglašena lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" koalicije koju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, Zdrava Srbija, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici.

Ovo je prva lista proglašena za predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, koji će biti održani 2. juna.

Podsećamo, Srpska napredna stranka juče je počela sa prikupljanjem potpisa u Novom Sadu u Master centru Novosadskog sajma kao i u mesnim zajednicama u Futogu i Kaću, a velike  gužve su bile na svim lokacijama.

Kako bi podržali ovu listu, na Sajam su došli, pored Miloša Vučevića, mandatara za sastav ove Vlade Srbije, i Maja Gojković, Željko Rebrača, predsednik KK “Vojvodina” kao i paraolimpijska šampionka Borislava Perić – Ranković.

Takođe, na sednici Gradskog odbora SNS-a bivša načelnica Infektivne klinike u Novom Sadu i državna sekretarka u Ministarstvu zdravlja prof. dr Vesna Turkulov odabrana je da bude nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Novom Sadu.

Ona je poznati lekar u Novom Sadu, koja trenutno vrši funkciju državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja.

Srpska napredna stranka izaći će na lokalne izbore 2. juna u koaliciji sa SPS-om, SRS-om, Zavetnicima, PUPS-om, Jedinstvenom Srbijom i još manjih stranaka.

Novosadski naprednjaci su uvereni da će zbog svega što su uradili za ovaj grad od 2012. godine na predtsojećim izborima napraviti odlične rezultate.

Bonus video