Aleksandar Vučić poručuje: Srbija će pokazati svetu kako se štite nacionalni interesi!


IZVOR: Republika/A.N. - 22.04.2024 | 21:13


Podrška predsedniku u teškim vremenima

Foto: INSTAGRAM.COM/BUDUCNOSTSRBIJEAV
Aleksandar Vučić poručuje: Srbija će pokazati svetu kako se štite nacionalni interesi!


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti putem video poruke na svom Instagram profilu, zahvaljujući se svim građanima koji su verovali u svoju zemlju i njeno rukovodstvo. Istakao je da je pred Srbijom teško vreme i izrazio uverenje da će zemlja na kraju izaći kao pobednik, bez obzira na ishod.

Verovanje u Srbiju

Vučić je istakao da, bez obzira na ishod, veruje da će Srbija pokazati svetu kako se štite nacionalni i državni interesi. Izrazio je zahvalnost na pažnji i ljubavi prema Srbiji, te naglasio da mu Srbija mnogo nedostaje. "Naša borba nikada neće prestati. Hvala ljudima na ogromnoj podršci i ljubavi koju pokazuju prema našoj Srbiji. Pobediće Srbija!" - poručio je predsednik.
 

 


Politika i nacionalni interesi

Ova poruka predsednika Vučića ističe važnost zaštite nacionalnih i državnih interesa Srbije, kao i odlučnost da se isti sačuvaju bez obzira na teškoće. To baca svetlo na političku situaciju u zemlji i naglašava značaj očuvanja suvereniteta i nezavisnosti.



Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Instagramu ohrabrila je mnoge građane u teškim vremenima, ističući veru u Srbiju kao pobednika. Bez obzira na različite reakcije, jedinstvo u podršci zemlji kao i uverenje da će Srbija izaći kao pobednik, predstavljaju ključne elemente ove poruke.

 

 

BONUS VIDEO