"ČOVEK JE SA SVIM SVETSKIM LIDERIMA PRIJATELJ" Momirović oštro osudio napad opozicionih medija na predsednika Vučića


IZVOR: Republika/ T. J. - 14.04.2024 | 21:54


Momirović je osudio tekst kao sramotan pokušaj političkog terora u predizbornoj kampanji, ističući da su tekstovi poput ovog još jedan u nizu zlokobnih napada na najvažnije institucije države.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović
"ČOVEK JE SA SVIM SVETSKIM LIDERIMA PRIJATELJ" Momirović oštro osudio napad opozicionih medija na predsednika Vučića

Tomislav Momirović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oštro je reagovao na nedavni tekst objavljen na portalu Nova.rs koji nosi naslov "Pred strancima pezi, kleči, klanja se, ljubi skute, a u Srbiji glumi šerifa“: Upoznajte dva lica Aleksandra Vučića". Momirović je istakao da je Aleksandar Vučić čovek koji je i u Parizu i u Pekingu primljen uz najviše državne počasti, kao i da je sa svim svetskim liderima prijatelj. U svom istupu, Momirović je naglasio da je Vučić uvek tu za svoj narod i da ime Srbije uz njega se čita sa gromoglasnim poštovanjem.

- Čovek koji je i u Parizu i u Pekingu primljen uz najviše državne počasti. Čovek koji je sa svim svetskim liderima prijatelj. Uvek i na svakom mestu tu za svoj narod. Uz Aleksandra Vučića ime Srbije se čita sa gromoglasnim poštovanjem.

Momirović je osudio tekst kao sramotan pokušaj političkog terora u predizbornoj kampanji, ističući da su tekstovi poput ovog još jedan u nizu zlokobnih napada na najvažnije institucije države. On je posebno istakao da su takvi tekstovi organizovani od strane dva Dragana - Đilasa i Šolaka, te ih je označio kao politički teroristički čin.

Momirović je istakao svoju čvrstu podršku Aleksandru Vučiću, naglašavajući njegovu ulogu kao lidera koji se bori za interese Srbije i njenog naroda. Takođe, Momirović je istakao da su napadi na Vučića zapravo napadi na državu Srbiju i njen suverenitet, te da je važno da se takvi pokušaji političkog diskreditovanja osujete.


BONUS VIDEO: