Vučić danas na svečanosti povodom Dana Odreda vojne policije "Kobre"


IZVOR: Republika - 14.04.2024 | 08:43


Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Foto: Printscreen
Vučić danas na svečanosti povodom Dana Odreda vojne policije "Kobre"

Predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas vojnoj svečanosti povodom Dana Odreda vojne policije specijalne namene "Kobre", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Svečanost će biti održana u 11 časova u kasarni "Vasa Čarapić" u Beogradu.

Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Srbije obratiće se danas narodu i obelodaniće najbitnije odluke vezane za budućnost Srbije.

Foto: mod.gov.rs

"Kobre"

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je specijalnog izaslanika Ministarstva spoljnih poslova Republike Francuske Renea Trokaza.

Sa zadovoljstvom sa poželeo dobrodošlicu gospodinu Trokazu @francediplo sa kojim sam nastavio dobre i otvorene razgovore koje sam u Parizu imao sa predsednikom Makronom i drugim najvišim zvaničnicima Francuske. Razgovarali smo o situaciji u regionu, aktuelnim gepolitičkim prilikama i svim izazovima sa kojima se suočavamo na polju bezbednosti i očuvanja međunarodnog pravnog poretka.

Posebno sam naglasio apsurd članstva takozvanog Kosova u Savetu Evrope, kojim bi Priština, koja se dosledno oglušuje o sve potpisane sporazume, bila praktično nagrađena za politiku diskriminacije i sve jačih pritisaka na srpski narod na Kosovu i Metohiji.

BONUS VIDEO: