NOVI NAPADI HRVATSKIH MEDIJA! Predsednik Vučić poručio: Nemoguće je više puta dnevno demantovati laži, pobediće Srbija!


IZVOR: Republika - 10.04.2024 | 16:37


Hrvatski jutarnji list ponovo objavio tekst u kojem se napada Srbija.

Foto: ATAImages, Printscreen
NOVI NAPADI HRVATSKIH MEDIJA! Predsednik Vučić poručio: Nemoguće je više puta dnevno demantovati laži, pobediće Srbija!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je nove napade na Srbiju.

Naime, hrvatski Jutarnji list objavio je tekst sa naslovom "Grade se baze u obliku potkove, Putin je dao blagoslov, Vučić se priprema za invaziju".

Jutarnji list se "pozvao" na britanski list.

- Uhodani protokol na jednom od najturbulentnijih graničnih prijelaza u Europi posljednjih tjedana izgleda ovako: na naslonu za glavu policijskog Land Rovera vise automatske puške AK-47, pištolji su bačeni u prostor za noge, dok su pancirke, iz predostrožnosti, utrpane u prtljažnik.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Naslov Jutarnjeg lista

- Ne miriši na dobro - izjavio je Venton Elshani, zamjenik šefa policije Sjevernog Kosova, za britanski The Telegraph, a njegovu opasku dodatno potkrepljuju i recentne naznake srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, koje kosovskim Albancima neodoljivo mirišu na pripremu invazije.

Naime, premijer Kosova Albin Kurti u nedavnom je intervjuu za The Telegraph upozorio da Srbija oko granice gradi baze "u obliku potkove" kojima planira "obraniti Beograd i napasti Kosovo". - stoji između ostalog u tekstu Jutarnjeg lista.

- Više od deset hiljada tekstova slične sadržine napisano je protiv Srbije u poslednjih 25 meseci.  Nikada se niko za iznete laži, nije izvinio. Neće ni za ovu. Ovu laž, koliko sutra, prekriće nova i tako unedogled. Nemoguće je ovakve gluposti i besmislice više puta dnevno demantovati. Zato, građani Srbije, da radimo, da se borimo i da volimo našu Srbiju više od svega. Pobediće Srbija!! - objavljeno je na instagram stranici predsednika Srbije.

BONUS VIDEO: