"POGLEDAJTE SEMAFOR" Orlić o koaliciji Jovanović - Đilas i Kosovu i Metohiji (VIDEO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 19.03.2024 | 13:03


Dr Vladimir Orlić, donedavni predsednik Skupštine, podsetio je na reči Dobrice Veselinovića uoči decembarskih izbora kada je rekao da nema fantomskih birača a da sve ovo što danas govore u Skupštini je jedno obično pranje.

Foto: RTS
"POGLEDAJTE SEMAFOR" Orlić o koaliciji Jovanović - Đilas i Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Danas je nastavljena konstitutivna sednica Skupštine. Dr Vladimir Orlić je komentarisao Koaliciju Jovanović - Đilas, a osvrnuo se i na situaciju na Kosovu i Metohiji:

Znate šta znači kad kažu pogledajte semafor, znate šta piše na onom semaforu koji pokazuje povučena priznanja tzv. Kosova? Na našoj strani, gde je naš rezultati piše 28, a sa vaše strane? Mislim na vas sveukupno i na vas lažne desničare, priveske tajkunske, ali i na ove koji su vam malo pre aplaudirali onako. Piše 0. 0 priznanja povlačenja tzv. Kosova ste obezbedili. Mi samo 28 to je politika Aleksandra Vučića. Ako hoćete od toga da počnete. Šta vam to pokažuje na samom početku? Kakvi ste bili i ostali. Zbog te vaše nakolonoti strancima, zbog toga niste smeli nikad ni da pokušate da se zauzmete za Kosovo ili da pokušate povlačenje priznanja - rekao je Orlić.

Dr Vladimir Orlić, donedavni predsednik Skupštine, podsetio je na reči Dobrice Veselinovića uoči decembarskih izbora kada je rekao da nema fantomskih birača a da sve ovo što danas govore u Skupštini je jedno obično pranje.

Upitao je i da li se u izveštaju ODIHR pominje 40.000 fantoma iz Republike Srpske - nema, ili da izbori nisu priznati - nema, jer su "lažovi lagali".

- Ako smatrate da je nelegalna Skupština ili da je rezultat izborne krađe, šta ste onda vi, saučesnici u lopovluku, sve kancelarije ste već zauzeli, odmah potrčali da se zapljunete za plate, a dva vaša poslanika koji nisu iz Beograda već su se juče upisali za putne troškove...

Orlić je replicirao i Dobrici Veselinoviću podsetivši na "njihovu nasilničku ljubav prema Beogradu i divljanjem pred Starim dvorom, kako ste kidisali na institucije i narodnu imovinu, jel to dokaz ljubav, nasilnici najveći na svetu, siledžije kakve ne pamte ni Beograd, ni Srbija, kazniće vas i vaši na izborima jer ste ih lagali".

- Borićete se na ulicama, gde je mesto uličarima nego na ulici... - dodao je Orlić.

- Kazniće vas zbog one bruke u Evropskom parlamentu, klicali Kurtiju, kazniće vas ovde, ovde u Srbiji da dobijete glasove... - zaključio je Orlić.

BONUS VIDEO: