GDE SE VUČIĆ UPUTIO NAKON RAZGOVORA SA MEŠTANIMA PAMBUKOVICE?! Evo gde je predsednik bio nakon što su se kamere ugasile! (FOTO)


IZVOR: Republika/D.B. - 10.03.2024 | 13:26


Ovom prilikom Vučić je odlučio da ostane i odgleda mlade talente i nade srpskog fudbala kako igraju ovu prijateljsku utakmicu.

Foto: ST/Nemanja Pančić
GDE SE VUČIĆ UPUTIO NAKON RAZGOVORA SA MEŠTANIMA PAMBUKOVICE?! Evo gde je predsednik bio nakon što su se kamere ugasile! (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio je danas u poseti selu Pambukovica nadomak Uba, a njegov obilazak sela pomno su pratile brojne kamere.

Međutim, nakon što su se kamere ugasile, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Fudbalski klub Pambukovica i prisustvovao njihovoj prijateljskoj utakmici sa FK FK Stave kod Valjeva.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Ovom prilikom Vučić je odlučio da ostane i odgleda mlade talente i nade srpskog fudbala kako igraju ovu prijateljsku utakmicu.

 Ovom prilikom Vučić je razgovarao sa starosedeocima ovog sela i istakao da će se u narednom periodu ulagati u lokalne puteve, kao i da za razliku od opozicije, njemu nisu važni nikakvi stranci već svaki stanovnik Pambukovice.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Podsetimo, Vučić je danas govorio i o izborima.

"Kao predsednik Republike sam ih pozvao. Zbog specifične situacije oko izbora. Izutetno poštujem N1 i to što radite. Shvatam da su vam lokalni izbori od velikog značaja i želim da vam pomognem".

"Juče sam napravio formalnu grešku. Izbori moraju da budu raspisani u roku od mesec dana od 3. mara. Znači, 2,3. aprila moraju da se raspišu. Potpuno je normalno da predsednik Skupštine, ako bude izabran u ponedeljak, raspiše izboire. Postoji zakonska mogućnost da se odugovlači, ali ne vidim smisao. Ima mnogo opcija, sagledaćemo to večeras, a za mene je najlogičnija opcija da se odmah ide na izbore, ali to izaziva nelagodu kod nekih. Na beogradskim izborima će promenu da donese dramatično iseljavanje iz Male Krsne - jedno lice".

"Moja obaveza je da razmotrim drugu stranu i kada pričaju gluposti. Večeras ćemo da obavestimo ljude i o vladi i oko izbora".

O "iseljavanju" iz Male Krsne

"To je velika zavera, kako je samo jedan čovek. Meni iz ministarstva i MUP-a javili da je jedan upisan".

BONUS VIDEO: