"NE DIRAJ MI KOKICE"! Vučić i Dodik zajedno gledali utakmicu u Pambukovici, a zbog ovoga se predsednik Srbije našalio! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 10.03.2024 | 13:20


Vučić i Dodik posetili su danas Pambukovicu.

Foto: instagram
"NE DIRAJ MI KOKICE"! Vučić i Dodik zajedno gledali utakmicu u Pambukovici, a zbog ovoga se predsednik Srbije našalio! (FOTO)

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj zajedno sa Miloradom Dodikom prati meč lokalnog fudbalskog kluba iz Pambukovice, uz šaljivi komentar.

- Nadam se skorom druženju u nekom od sela u Republici Srpskoj! Hvala @mdodik.official na poseti! - napisano je u opisu fotografije na zvaničnom Instagram profilu predsednika Vučića, dok je preko njegove i Dodikove slike napisano "Ne diraj mi kokice!". 

 

Dubravka Bošković, [3/10/2024 1:14 PM]

Republika je sa predsednicima Srbije i Republike Srpske bila na licu mesta, o ćemu smo izveštvali iz minuta u minut.

Podsećamo, predsednik Srbije danas je bio u Pambukovici, mestu nadomak Uba, gde je razgovarao sa meštanima i obratio im se, obećavši nova ulaganja u izgradnju puteva.

Pre svega svima hvala, meštani Pambukovice! Došao sam ovde, ne prvi put, treći put, ali jedan smo put uradili, a dva nismo kako valja! Hvala domaćini što ste se setili, ono što moramo da uradimo je put ka Ubu, 12 km. I meni je auto odskočio kao da je na trapolini. Drugio deo od Valjeva, Šapca, prema Koceljevi, to će biti više para, 250 miliona - istakao je Vučić.

- Za 7 dana kreće izgradnja puta ka Ubu - istakao je predsednik.

Predsednik Vučić je podsetio da je njegova lista tu dobila 81 odsto glasova.

- Ljudima se podrazumeva da se napravi put. Da li je normalno da se čeka decenijama? Da je normalno, uradili bi svi svaki put. Imamo mnogo Pambukovica u Srbiji. Suština je da moramo da imamo jaku državu, a ljudi se toga sete kada prođe vreme. Sve čekamo da nam država nešto završi, a kad ne završi, neretko i psujemo državu. Nije to jednostavno i lako. Tražićemo nekoliko milijardi da ulažimo u puteve, ne samo u auto-puteve, već i lokalne puteve, to je važno svakom seljaku - dodao je on.