DA SE KRSTIŠ I LEVOM I DESNOM! Pajtić, koji misli da brisom nosa možeš oštetiti mozak, sprda se sa intelektom Ane Brnabić!


IZVOR: Republika/D.B. - 09.03.2024 | 08:51


Bruka!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
DA SE KRSTIŠ I LEVOM I DESNOM! Pajtić, koji misli da brisom nosa možeš oštetiti mozak, sprda se sa intelektom Ane Brnabić!

Bojan Pajtić, nekadašnji bodibilder iz Novog Sada, postao je poznat javnosti kao političar, čije se izjave često nalaze u centru pažnje.

Pajtić je nedavno dao intervju za Novu, gde je izneo svoje stavove o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji.

 

 


Razvoj karijere

Podsetimo, Pajtić je svoju političku karijeru započeo u lokalnoj samoupravi, da bi kasnije postao predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine. Tokom svoje političke karijere, Pajtić je bio poznat po oštrim stavovima i često kontroverznim izjavama.

Izazovi u politici

Jedan od izazova sa kojima se Pajtić suočavao tokom svoje karijere bila je i komunikacija sa aktuelnom premijerkom Anom Brnabić

 

 

Naime, Pajtić je nastavio da potcenjuje Anu Brnabić od koje još vuku traume iz Parlamenta kada ih je danima razvaljivala argumentima.



Novi komentari o Ani Brnabić

U intervjuu za Novu, Pajtić je izneo svoje mišljenje o premijerki Brnabić, izazvavši kontroverze svojim izjavama. Njegova sugestija da premijerka treba da "nauči srpski jezik" i da "razume, kako da razume" parlament, izazvala je žestoke reakcije javnosti i političkih aktera.

Podsetimo, Pajtićeve izjave često su predmet medijskih spekulacija i rasprava. Njegove kontroverzne tvrdnje, poput one o štapićima za bris nosa tokom testiranja na koronu, izazivale su brojne reakcije i podsmeh, a sada je našao da komentariše intelekt premijerke, što je u krajnju ruku - smešno. 

BONUS VIDEO: