DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić emotivnom porukom ganuo pratioce na Instagramu: OVO SMO MAMA I JA... (FOTO)


IZVOR: Republika/D.B. - 07.03.2024 | 12:33


Predsednik Vučić je ovom objavom raznežio sve svoje pratioce.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, instagram.com/buducnostsrbijeav
DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić emotivnom porukom ganuo pratioce na Instagramu: OVO SMO MAMA I JA... (FOTO)


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu emotivnom porukom koju prate stare porodične fotografije.


- Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, da ne budu bahati i da im rešavaju probleme. Kada sam završio sa tom tiradom, nakratko sam razgovarao sa majkom i shvatio koliko sam nemaran i neretko nepažljiv prema roditeljima koji su mi sve dali. Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače i koliko ih volim.

 

 

 

- P.S. Ovo na slikama su moja majka Angelina, otac Anđelko, a na jednoj je i Andrej - napisao je predsednik u opisu fotografija. 

Podsetimo, predsednik Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je juče da su na sednici Predsedništva stranke načelno dali saglasnost za pravljenje Pokreta za državu i narod.

Na konferenciji za medije posle sednice, predsednik Vučić je rekao da se pokret ne pravi za izbore, već da bi se zemlji pomoglo u najtežim uslovima.

Predsednik Vučić je rekao da, u situaciji kada je Evropa proglasila militarizaciju kontinenta, moramo da podignemo našu namensku industriju, ako želimo da ostanemo suverena i vojno-neutralna zemlja.

Srbija mora da dodatno pojača vojnu industriju i dodatno da ulaže novac. I to nije mali novac za nas, to su velika opterećenja, ali moramo da radimo ukoliko želimo da ostanemo kao suverena, nezavisna i slobodna zemlja. Obavestio sam članove Predsedništva o potezima države i zatražio njihovu podršku za politiku očuvanja vojne neutralnosti, suvereniteta i nezavisnosti zemlje, istakao je predsednik Vučić.

Istakao je da je za nas od presudnog značaja da osiguramo bezbednost i mir i da pomognemo našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji je u izuzetno teškoj situaciji. 

- Mi dobili smo informacije da nema nikakvog napretka u razgovorima međunarodnih predstavnika sa prištinskim političarima - rekao je on. 

BONUS VIDEO: