"KAD VOLE DA GUBE, NEK IZGUBE JOŠ JEDNOM"! Darko Glišić o mogućim novim izborima u Beogradu!


IZVOR: Republika - 01.03.2024 | 21:32


Glavni ideolog buduće Đilasove gradske liste nisu oni koji će se naći na toj listi već Miroslav Vunderkind Aleksić. Kad mu je preuzeo Mariniku, što ne bi i Beograd, rekao je Glišić.

Foto: printscreen
"KAD VOLE DA GUBE, NEK IZGUBE JOŠ JEDNOM"! Darko Glišić o mogućim novim izborima u Beogradu!

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izneo je svoje mišljenje o mogućnosti novih izbora u Beogradu, ističući da bi građani Beograda rado dali svoj sud. 

- Kad neko voli da gubi, onda je zadovoljstvo dati mu priliku da izgubi još jednom. Pogotovo kad se uzme u obzir svo nasilje i sve uvrede izrečene na račun građana Beograda u danima posle izbora,nemam dilemu da i Beograđani jedva čekaju da daju svoj sud - rekao je Glišić.

Glišić je istakao da je, kako je Miroslav "Vunderkind" Aleksić postao centralna figura u političkoj areni, te da su njegove odluke i potezi u centru pažnje. 

- Glavni ideolog buduće Đilasove gradske liste nisu oni koji će se naći na toj listi već Miroslav Vunderkind Aleksić. Kad mu je preuzeo Mariniku, što ne bi i Beograd.

Osvrćući se na Aleksićevo obrazovanje, Glišić je istakao da su javnosti poznati detalji o njegovim diplomama, ali je istakao da su najvažniju preporuku Aleksiću dali njegove komšije i rodbina u Trsteniku. 

- Kroz školu je marširao, jedan, dva, jedan, dva. Za fakultet se ne zna gde ga je završio i kada, ali važno je da je nabavio diplomu. Najvažniju preporuku dobio je od svojih komšija i rodbine u Trsteniku. Na svom biračkom mestu dali su mu takvu podršku da je nekako uspeo da se izbori sa nevažećim listićima.


Glišić je komentarisao i izborne rezultate, ističući da je izborna lista koju je predvodio Aleksandar Vučić ubedljivo pobedila. 

- Znaju i Marinika i Aleksić da su izgubili na poštenim izborima i to na svim nivoima,jedino sto ne znaju je koji će izgovor da smisle kao opravdanje kad sledeci put ponovo izgube .Sasvim je sigurno da će opet biti nešto glupo i besmisleno - zaključio je Glišić.

Bonus video