KURTI ŽELI DA SPREČI ISPLATU PLATA I PENZIJA! Predsednik Vučić poslao jaku poruku iz Davosa: Moramo da OTVORIMO pitanje Rio Tinta


IZVOR: Republika/A.G. - 17.01.2024 | 15:36


Moja pozicija kao predsednika jeste drugačija, a nisam krio nikada da želim da razgovaram o tome kada je reč o Rio Tintu, rekao je predsednik Vučić.

Foto: Pink
KURTI ŽELI DA SPREČI ISPLATU PLATA I PENZIJA! Predsednik Vučić poslao jaku poruku iz Davosa: Moramo da OTVORIMO pitanje Rio Tinta

Aljbin Kurti želi da spreči isplatu penzija i plata , rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na marginama foruma u Davosu.

Kurti želi da spreči isplatu penzija i plata , rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na marginama foruma u Davosu.

- Kurti želi da spreči isplatu penzija i plata - rekao je Vučić i istakao da je zamolio predstavnike međunarodnih institucija za podršku.

Govorio je i o Rio Tintu, ali i aerodromu "Nikola Tesla".

- Rešavamo probleme, naš aerodrom je jedan od najlepših u Evropi - naveo je on.

- Moja pozicija kao predsednika jeste drugačija, a nisam krio nikada da želim da razgovaram o tome kada je reč o Rio Tintu. Rekao sam da moramo da ponude najčistija rešenja i za prirordu i ljude. Prvi put sam pitao kolika bi bila plata, što je oko 1.000 evra. Pitao sam da li može naša priroda i naše planine da budu čiste. To je posao za sledeću Vladu, mislim da treba da otvorimo to pitanje. Pitanje je da li to hoćemo da uvrstimo u našu agendu rasta - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO