OPOZICIJA SE UDRUŽILA SA SRBOMRSCEM IZ NEMAČKE DA SRUŠE VUČIĆA: Dodiku bi uveo sankcije, Kosovo mu nezavisno, ali se Đilasovci NA NJEGA POZIVAJU! (VIDEO)


IZVOR: Republika/J.B. - 06.01.2024 | 11:33


Većina je izabrala listu "Srbija ne sme da stane", ali oni to ne žele da prihvate!

Foto: ST/B. Jovanović
OPOZICIJA SE UDRUŽILA SA SRBOMRSCEM IZ NEMAČKE DA SRUŠE VUČIĆA: Dodiku bi uveo sankcije, Kosovo mu nezavisno, ali se Đilasovci NA NJEGA POZIVAJU! (VIDEO)

Poslednjih dana, televizije N1 i Nova S, kao i politička lista Đilasa, redovno se pozivaju na Mihaela Rota, koji snažno zagovara interese Đilasove liste i ponovno održavanje izbora u Srbiji.

Očigledno je da ne žele prihvatiti da je većina građana Srbije i Beograda podržala listu Aleksandra Vučića.

Zanimljivo je da je Mihael Rot poznat po antisrpskim stavovima pa je tako govorio da:

  • Srbija ne može biti neutralna i da mora da uvede sankcije Rusiji
  • Zapad treba jače da pritisne Srbiju i Vučića da prizna Kosovo
  • Da EU i Nemačka treba da uvedu sankcije Miloradu Dodiku

 

 

Vučić: Objavićemo elaborat

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji bez obzira što to, kako kaže, neće biti laka stvar.

Mi ćemo, pošto su govorili da ja i taj sat (koji je poklonio Miloš Zeman) neću da poklonim i za te druge besmislice - da nećemo reći ko se kako mešao, da pravimo ozbiljan elaborat i bez obzira na to što to neće biti laka stvar za nas da se objavi, objavićemo kada završimo. 

Ali to brutalno mešanje u unutrašnje stvari Srbije i njenih izbornih procesa se nastavlja i mogu da kažem, sa nešto smanjenom žestinom, i dalje traje, ali nemamo mi tu šta da krijemo i nemamo čega da se stidimo, te ćemo objaviti, neka se stide oni koji su se tako ponašali, veoma neodgovorni i neozbiljni -  rekao je Vučić.

BONUS VIDEO